Maarten Sipma

Beeldmaker

Grandpa

Nederlands: Mijn opa. Ik probeer vaak bij hem langs te gaan. En zijn zoveel redenen waardoor je niet altijd in de gelegenheid bent. Als ik er ben is de geur nog hetzelfde. De omgeving veranderd ook niet en mijn opa ook niet denk ik. Het is enkel zijn lichaam dat zichtbaar veranderd.

In drie foto’s komen voor mij de grondtonen van een bezoek naar voren.

English:

My grandpa. I often try to go with him and his wife. And there are so many reasons that i do not always have the opportunity to. When i’m there the smell is still the same. The area does nog change either and my grandfather also not, i think.. It’s just his body that is visibly changed.

In three pictures, i get te tones of a visit.

© Maarten Sipma 2017

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2018 Maarten Sipma

Thema door Anders Norén