Maarten Sipma

Beeldmaker

Kevin

Nederlands:

Kevin werkt op de ‘Break Dance’. Een attractie op de plaatselijke kermis in Zwolle. Zijn bewegingen sluiten aan bij de attractie. Nadat de klanten zijn ingestapt begint het toestel langzaam op gang te komen terwijl Kevin nog stevig met zijn benen op het platform blijft staan. Het toestel neemt vaart en menig man zou al zijn afgestapt maar hij blijft zelfverzekerd op het platform en is in zijn element.

Ook Kevin stapt af, maar bij de volgende ronde herhaalt hij zijn proced√©. Die heb ik gefotografeerd in drie foto’s.

Ingescande negatieven. Gefotografeerd met een Hasselblad.

English:

Kevin works on the ‘Break Dance’. An attraction at the local fair. His movements are close the same as the attraction. After the customers haved entered the break dance, the device starts slowly to move while Kevin is still standing firmly with his body on the platform. The device is moving and many men should step off the device but he remains confident on the platform. 

Also Kevin has to steps off, but in the next round he repeats his procedure. I photographed them in three pictures.

Scaned Negatives. Photographed with a Hasselblad.

© Maarten Sipma 2017

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 Maarten Sipma

Thema door Anders Norén