Maarten Sipma

Beeldmaker

Workshop

Hallo, mijn naam is Maarten Sipma en ik ben professioneel (analoog) fotograaf. Mijn kennis op het vakgebied is gegroeid door een grote passie voor het analoge werkveld. Dagen lang, en met veel geduld en volle overgave stort ik mij op mijn werk. Mijn expertise, inlevende karakter en de donkere kamer ga ik nu samen laten komen in een workshop donkerekamer technieken.

De workshop bestaat uit het werken met het analoge medium in een echte donkere kamer! Voor de amateur tot en met de professional is er begeleiding door mij persoonlijk. Voor de gene die voor het eerst een zwart-wit of kleur rolletje zelf wil ontwikkelen of voor het eerst een echte zwart-wit afdruk wilt maken.

In deze workshop leer je de beginselen van de analoge technieken doormiddel van pinhole, analoge camera, ontwikkelen van het fotorolletje en een afdruk te maken.

Heb je geen eigen camera? Geen probleem. Wil je hulp bij het kiezen van een camera? Neem gerust contact met mij op en ik geef je gratis advies. Voorwaarde is dat deze werkt met een filmrolletje. Formaat van de camera mag jezelf kiezen. Elk formaat is te ontwikkelen in deze donkere kamer.

Workshop donkerekamer (start 3 november 2022)

Je besteedt vijf avonden aan het werk waarbij ik je begeleid en zorg voor alle materialen. Het resultaat is dat je na deze cursus weet hoe een analoge camera werkt, een fotorolletje kunt ontwikkelen en een afdruk kunt maken.

De workshop word gegeven op de donderdagavond.
Sessie van vijf avonden. 19:30 uur tot 22:00 uur.

Kosten; 250 euro (excl. btw)

Contact

Ben je geïnteresseerd in dit programma? Schrijf je dan nu in. Heb je nog vragen? Stuur mij in beide gevallen een e-mail.

Dit kun je doen naar; studiosipma@gmail.com

Op dit moment zijn er nog plekken beschikbaar voor;

– donkerekamer workshop
– De volgende workshop start op 3 november 2022.

© 2022 Maarten Sipma

Thema door Anders Norén